Com ja es preveia, el nou disc dels francesos Daft Punk, Random Access Memories, ha estat el disc més venut de la setmana al Regne Unit, en una setmana amb moltes novetats al top 10, que s’han hagut de conformar amb posicions més discretes que la del promocionat nou disc dels Daft Punk.

El número 3 l’ocupen la formació The National amb Trouble will find me, que d’aquesta manera debuta en aquesta llista.
El 4 és per Texas, l’esperat retorn de la banda amb The conversation. El 5 és també una altra novetat, dels 30 seconds to mars amb Love lust faith + dreams.

Pel que fa als senzills, el número 1 també és una novetat, La La La, de Naughty Boy, que fa perdre el número 1 de Get lucky de Daft Punk.

- Publicitat -

El més destacat de la resta de top 10 és la pujada de We own it de 2 chainz i Wiz Khalifa, un dels temes de la nova pel·lícula Fast and furious 6, que a l’estrenar-se aquesta setmana, fa que el tema pugi espectacularment.