El gran públic els va conèixer gràcies a la cançó Need you now, i ara aquest 2013 publiquen Golden, el seu nou disc. Es tracta de la formació Lady Antebellum, que vol continuar repetint la fórmula que tant d’èxit està assolint, especialment al seu país natal, on sempre arrasa.

El nou disc, està format per 13 noves cançons, que continuen amb aquell estil musical que gira al voltant d’un country pop, que els hi funciona molt bé.

El senzill de presentació és Downtown.

- Publicitat -

Aquesta setmana també es presenta el nou disc dels Primal Scream, More light, un disc alegre i esperançador.

En una de les cançons, la que presenta el disc, i la que va servir com a presentació, 2013, hi toca la guitarra, el líder de la formació My Bloody Valentine, Kevin Shields.

El disc està format per 13 noves composicions, entre les que destaquen, Turn Each Other Inside Out, Walking With The Beast o It’s Alright, It’s OK.

Rod Stewart, torna aquest 2013 amb nou disc, Time, amb cançons pròpies, un fet que no passava des del Human, editat al 2001. Els últims treballs eren tots de versions d’altres artistes, un fet que ha estat un habitual en la carrera d’aquest cantant.

Ara però, torna amb la seva guitarra i presenta 11 noves cançons, que van sorgir sense que tingués previst fer un disc, es va posar a escriure i li van sortir algunes cançons, prou temes per tenir aquest nou disc al mercat, aquesta mateixa setmana.

Uns altres que tornen, són els Goo Goo Dolls. Ho fan amb aquest disc gravat a Nova York, Londres i Los Angeles, en un període d’onze mesos i amb la participació de quatre productors.

Magnetic, és el desè disc de la banda, i continua explotant un pop-rock que agrada a les grans masses, com ho demostren les 11 cançons que formen part d’aquest nou disc.

El primer senzill és Rebel Beat.