La formació de country Lady Antebellum ha anunciat a través d’Instagram que han decidit canviar el seu nom pel de Lady A, ja que volen ser més inclusius.

La banda explica que les darreres setmanes han obert els ulls a les injustícies, la desigualtat i els prejudicis que han patit les dones i els homes negres i que continuen patint cada dia. El grup explica que quan es van formar fa 14 anys van anomenar-se en honor a l’estil sureny “Antebellum”, que els recordava a la música que es feia al sud i que més els hi ha influenciat, des del rock, passant pel blues, gospel, r&b i per suposat el country.

Ara però expliquen que no van tenir en compte les associacions d’aquesta paraula amb el període de la història anterior a la Guerra Civil, que inclou la esclavitud. La banda es mostra avergonyida i expliquen que mai havia estat la seva intenció ferir a ningú.

- Publicitat -

Lady A es va fer molt popular al nostre país el 2010 amb ‘Need you now’, però cap altre cançó ha arribat a triomfar fora de les fronteres americanes.