Momentum és el sisè disc de Jamie Cullum, un doble disc on continua explotant aquesta fórmula que combina el jazz amb el pop rock, i que tanta popularitat li ha aportat.

En el disc s’inclou el tema que va servir per un conegut anunci de cervesa, Everything you didn’t do, aquest cop, interpretant-lo ell en solitari. També, s’inclou la participació del raper Roots Manuva, que participa en el senzill de presentació del disc, Love for $ale.

Al segon disc, hi trobem entre d’altres, algunes cançons en directe a Abbey Road.

- Publicitat -

Després de 8 anys de silenci musical, aquest The conversation, és el retorn de la banda Texas, amb Sharleen Spiteri al capdavant.

El vuitè disc de la banda, està format per 12 noves cançons, escrites per la mateixa cantant i pel guitarrista Johnny McElhone, i s’inclouen col·laboracions de Richard Hawley i Bernard Butler.

Durant la gravació del videoclip del tema que dóna nom al disc, la cantant va patir un accident, en caure pel terra i donar-se un cop contra la cara, la qual li va haver de fer passar uns dies a l’hospital, on per sort es va recuperar ràpidament.

Un dels discos més esperats de l’any, i que més se n’estan parlant, Random Access Memories, dels francesos Daft Punk, que han tornat a l’escena musical, després de molts anys de silenci.

I ho han fet amb aquest disc ple de col·laboracions, com les de Julian Casablancas de The Strokes, Pharrell Williams o Nile Rodgers.

El tema que presenta el disc és Get Lucky, i en aquests moments està en les primeres posicions en gairebé tots els països.

Love Lust Faith + Dreams, és el nou treball de la banda de Jared Leto, 30 seconds to mars, que volen intentar aconseguir el mateix èxit que van tenir amb anteriors discs.

Segons el propi Leto, el disc és vibrant i ple d’energia. I la portada és així, perquè el disc té a veure amb els colors. Tot té a veure amb les celebracions, amb les dinàmiques, de l’energia. La vida està plena de colors exuberants.

La portada, és obra de l’artista britànic Damien Hirst.