El retorn dels Daft Punk al panorama musical no pot haver estat més positiu. El senzill de presentació, Get Lucky, està arrasant no només al Regne Unit, on ja porta 3 setmanes a la primera posició, sinó que també a la resta del món, està tenint un èxit brutal.

El nou disc de la banda, Random Access Memories, sortirà a la venda el proper 21 de maig, amb moltes expectatives, tal i com s’ha vist amb l’èxit que té Get Lucky.

Pel que fa a la resta de la llista britànica, el número 2 és per una estrena, Chris Malinchak amb So good to me. En tercera posició puja Passenger amb Let her go.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums més venuts, en primer lloc, el nou disc de Caro Emerald, que s’estrena a dalt de tot amb The shocking miss Emerald. En tercer lloc, una altra novetat, Hugh Laurie, el Dr House, amb Didn’t it rain.