Qui ho havia de dir, que després de tants anys de silenci musical, el retorn dels francesos Daft Punk, faria tant de soroll.

El nou disc Random Access Memories, és número 1 en gairebé tots els països on s’ha posat a la venda. Aquesta setmana ha aconseguit la primera posició a l’estat espanyol, al Regne Unit i ara als Estats Units, en vendre més de 330.000 còpies del disc en tan sols una setmana. I destaquem que un 65% d’aquestes còpies han estat venudes en format digital.

Si seguim el repàs de la llista americana, hi trobem moltes novetats en l’apartat dels àlbums. El número 2 és per Darius Rucker amb el seu disc True Believers. El 3 per una banda que també està aconseguint bones posicions en les llistes de tot el món, The National, amb el treball Trouble will find me. El 4 és per French Montana amb Excuse my French. Al número 7 es col·loquen els 30 seconds to mars i el nou disc Love lust faith + dreams. I curiosament per trobar l’anterior número 1, de Vampire Weekend, hem de baixar fins a la posició 7.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, de moment Daft Punk s’han de conformar amb la quarta posició, tot i que Get Lucky fa una bona pujada, passant del 10 al 4. Per sobre d’ell, segueixen les coses iguals, des de fa ja moltes setmanes. El número 1 continua per Macklemore & Ryan Lewis amb Can’t hold us, el dos per Just give me a reason de Pink i Nate Ruess, i el 3 Mirrors de Justin Timberlake.

Per trobar la primera novetat de la llista americana, hem d’anar fins a la posició 54 amb el nou senzill dels Maroon 5, Love somebody.