Males notícies pels seguidors dels Sum-41. Steve Jockz, més conegut per Stevo, membre fundador de la banda, ha decidit deixar el grup després de 17 anys. En un breu comentari al Facebook del grup, Stevo comunica que ha decidit abandonar el grup. Que estar de gira amb el grup ha estat una experiència meravellosa que ens ha portat molt lluny, des dels baixos on van començar fins a nombrosos països d’arreu del món. I acaba el comunicat, agraint als fans haver fet possible els darrers 17 anys de la seva vida, que han estat genials.

No es coneixen més detalls de la sortida del bateria del grup. Recordem que fa poc, Deryck Whibley, va anunciar la intenció de començar a treballar en un nou disc d’estudi.

Fa poc la banda va cancel·lar tota la gira canadenca, segons es va dir, per problemes a l’esquena de Whibley.

- Publicitat -