Blink-182 van tornar fa algunes setmanes de la seva gira australiana, en la que Brooks Wackerman (bateria de Bad Religion), va ocupar el lloc de Travis Barker, davant la impossibilitat de volar, degut al pànic que pateix després del seu accident aeri del 2008.

Així doncs, després de la gira, Mark Hoppus, va comentar que el grup, tot i haver començat a pensar idees sobre el nou treball, es trobava de moment de descans, ja que Travis es troba treballant juntament a Transplants, Tom DeLonge, havia decidit prendre’s un descans, al mateix temps que treballava amb Poet, el seu projecte audiovisual, que veurà la llum amb la formació Angels & Airwaves.

A través de Twitter, DeLonge, confirmava que el grup participaria al X Fest, el 17 de maig a California, al costat de The Offspring, Jimmy Eat World i 30 seconds to mars.

- Publicitat -

Recordem que la banda va publicar al desembre, l’EP Dogs Eating Dogs de manera independent.