Dues novetats destacades aquesta setmana. La primera, el quart treball dels Bring Me The HorizonSempiternal, el nou projecte de la banda de metal. Els nois de Sheffield han gravat el disc durant tres mesos amb el productor Terry Date, un  habitual de Linkin Park.
El disc és un viatge en el que et trobes melodies recarregades i veus descarnades.

Un total de 11 cançons presentades pel senzill Shadow Moses.


L’altre novetat de la setmana és Terror, el nou treball de la banda The Flaming Lips.

- Publicitat -

Un disc bastant diferent a l’estil que ens té acostumats el grup. De fet han donat la volta al seu món de llum i color, i proposen un disc fosc, quasi apocalíptic, on les bateries sonen amb molta duresa, les guitarres tallen l’aire com si es tractés de ganivets oxidats i la veu de Wayne Coyne sorgeix perduda en un món industrial i inhòspit.