Després de dues setmanes de la sortida del disc The 20/20 Experience, Justin Timberlake ja ha venut més d’un milió dos-centes mil còpies del disc, tan sols als Estats Units i Canadà. Això ha suposat que una setmana més el seu disc continuï com el més venut a la llista Billboard.

En una setmana on el top 10 ha quedat completament renovat. A la segona posició ha entrat el nou disc de Lil Wayne. A la tercera, el cantant de country Blake Shelton. A la quarta, OneRepublic amb Native. A la cinquena, una altra novetat de la setmana, Precious Memories: Volume II d’Alan Johnson. Els Depeche Mode s’han de conformar amb la sisena posició amb el Comeback Machine. Després hi trobem les baixades dels únics artistes que continuen respecte fa 7 dies, Pink, Imagine Dragons i Bruno Mars. I tanquen els The Strokes amb Comedown Machine, que debuta al número 10.

Pel que fa als senzills, segona setmana per Macklemore amb Thrift Shop, seguit de molt a prop de Bruno Mars amb When I was your man.

- Publicitat -