Aquesta setmana surten a la venda dos treballs molt esperats. Per una banda, Bloodsports, el nou disc de la banda de Brett Anderson, els Suede. Feia 11 anys que no publicaven material nou i per això és tant benvingut aquest nou disc.

El mateix Anderson definia al disc com una mescla de guitarres, bateries, baixos. Però el més important és que hi ha cançons. Pel músic, el disc està ple de grans cançons. Algunes de les millors que hagin fet des de fa molts anys.

El disc tracta de la luxúria, de la persecució, tracta del joc sense fi, tracta de l’amor carnal. Segurament sigui el més dur que mai haguem fet, però em sento molt orgullós d’ell, apuntava Anderson en una entrevista feta recentment.

- Publicitat -

El senzill de presentació és It starts and ends with you.

El grup de moment no te programat cap concert per presentar aquest disc. Suposem que ben aviat s’anunciarà una gira.

Una altra de les novetats de la setmana, és el nou disc de l’actor i cantant Justin Timberlake amb The 20/20 Experience.

Timberlake ha tornat a l’escena musical, després de 7 anys, en els quals ha estat fent de tot.

El treball ha estat produït entre d’altres pel propi Timberlake i per Timbaland, que un cop més li ha donat un so característic d’aquest carismàtic productor.

El disc està format per 10 cançons, dues de les quals ja estan sonant arreu del món amb molt d’èxit a les llistes de vendes, Suit & Tie, on hi col·labora Jay Z, i per altra banda, Mirrors.