Setmana carregada de bones novetats musicals. D’una banda arriba What about now, el retorn dels mítics Bon Jovi amb nou material després de sis anys.

El disc ha estat compost per Bon Jovi, Richi Sambora i Billy Falcon, en la majoria de cançons, com el senzill Because we can.

Una de les cançons va estar nominada al Globus d’Or, que finalment es va endur Adele. Es tracta de Not running anymore, que pertany a la pel·lícula Stand up guys.

- Publicitat -

El disc està format per 16 cançons amb la sonoritat habitual en la banda en els darrers anys.

També aquesta setmana arriba nou material de David Bowie, en el seu cas, després de deu anys de silenci. I ho fa amb un disc titulat The Next Day. 

Portada excepcional, en la que podem veure un quadrat blanc amb el títol del disc a dins, i de fons l’antiga portada del seu disc Heroes. Volent dir, que va ser aquell artista, i no és el mateix, però que segueix aquí.

Un treball que ha rebut crítiques molt positives, fins i tot d’un dels germans Gallagher que el va alabar fins a la sacietat.

Un total de 17 temes que enamoraran als fans de tota la vida, i entusiasmarà els nous seguidors.

Exile és el segon disc de Hurts, una banda que va enamorar a l’escena britànica amb el disc de debut, Happiness, i que ara ha tornat amb moltes expectatives, que segons moltes crítiques no han estat les esperades.

Un segon disc que s’ha allunyat bastant del primer treball, i que s’ha contagiat de la música que sona ara al Regne Unit com el dubstep, i perdent la seva identitat musical.

Un total de 14 cançons amb Miracle com a primer senzill.

 Tornem ara a un mític artista com és Eric Clapton, que presenta el seu vint-i-unè treball, Old Sock, on versiona alguna de les seves cançons preferides, d’artistes tant de l’actualitat com d’abans. Gary Moore, JJ Cale, Peter Tosh o Hank Snow, són alguns dels músics als quals el mestre Clapton ha versionat en aquest nou disc.

12 nous temes que al seu moment va penjar a internet, per qui volgués, els escoltés i després decidís si adquirir-lo o no.

A més de les versions, hi trobem dos temes inèdits i nous Every Little Thing i Gotta Get Over.

I la darrera de les novetats, és la banda sonora d’un documental creat per Dave Grohl, amb el mateix nom Sound city, i que es va crear després de que Grohl comprés la mítica taula de gravació Neve 8028, en la qual s’hi han gravat nombrosos discs d’artistes com Neil Young, Fleetwood Mac, Tom Petty, Cheap Trick, Guns and Roses, Fear, Nirvana, Rage Against The Machine, Slipknot, Nine Inch Nails o Metallica.

Sound City-Real To Reel, és una col·lecció de noves cançons gravades exclusivament pel documental, després que Grohl instal·lés la taula de so als estudis de Foo Fighters.

A més de Paul McCartney i Foo Fighters, apareixen al disc Stevie Nicks, Rick Springfield, Trent Reznor, Joshua Homme (Queens of the Stone Age), Rick Nielsen (Cheap Trick), Lee Ving (Fear), Corey Taylor (Slipknot) y Brad Wilk i Tim Commenford (Rage Against The Machine), entre d’altres.