Aquest proper dilluns 4 surt a la venda el nou disc d’estudi dels Stereophonics, Graffitti on the train.

El treball està format per 10 temes: We Share The Same Sun’, ‘Graffiti On The Train’, ‘Indian Summer’, ‘Take Me’, ‘Catacomb’, ‘Roll The Dice’, ‘Violins And Tambourines’, ‘Been Caught Cheating’, ‘In A Moment’ i ‘No One’s Perfect’.

L’àlbum ha estat escrit per Kelly Jones i produït pel mateix productor dels darrers treballs del grup, Jim Lowe.

- Publicitat -

L’últim disc va ser Keep calm and carry on, editat al 2009 amb temes com Innocent o You’re my star. El grup també se’l reconeix mundialment gràcies a cançons com Dakota, Have a nice day o Maybe tomorrow, possiblement la més coneguda del grup.

La banda ha anunciat una sèrie de concerts, la majoria d’ells pel Regne Unit. De moment no hi ha cap actuació prevista a Catalunya.