El grup Sum 41 està de retorn. Així ho ha comunicat Deryck Whibley en una entrevista, on afirma que estaran de gira fins al mes d’abril i que després començaran a treballar en el nou material, i que s’espera que arribi a finals d’aquest any.

També ha comentat que la darrera gira, és com si hagués estat de gira tres anys, si tens en compte els concerts que han estat fent, tant els de presentació de l’últim disc, o l’actual gira que fan, al costat de Billy Talent. Però que n’estan satisfets.

Respecte al nou disc, encara no tenen clar quina direcció musical emprendrà, però ha assegurat que serà una evolució respecte a l’anterior treball, i que li agradaria que fos més fosc i potent. També ha comentat que li agradaria sonar més gran, i que no descarten afegir nous instruments.

- Publicitat -