Avui els Manel han fet oficial que el proper 16 d’abril, sortirà a la venda el seu nou disc, que portarà per nom, aquella celebre frase pronunciada per Constantino Romero, durant els jocs olímpics de Barcelona’92. Atletes, baixin de l’escenari. Així és com es dirà el nou disc de la formació de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé.

Un any després d’acabar la gira de 10 milles per veure una bona armadura, la banda té quasi enllestit aquest nou disc, que serà presentat dimarts que ve, 26 de març amb la cançó, Teresa Rampell, que és el títol del seu primer senzill. Per cert que precisament el mateix dia que vegi la llum aquest nou senzill, també es podrà reservar el disc a través de iTunes.

L’àlbum, produït pel mateix grup, es presentarà al festival Primavera Sound, el 23 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona.

- Publicitat -

A més, la banda serà un dels noms destacats del Festival Pròxims, que es farà el Poble Espanyol, de la capital catalana, el 18 de juliol. Demà a les 12 de migdia es podrà aconseguir un pack de 100 entrades a Atrapalo, per l’increïble preu de 1 euro.