Portaven mesos amb dubtes sobre el futur de la banda, però avui mateix la revista NME, ha publicat que al mes de setembre els Kings Of Leon publicaran l’esperat nou disc.

Després d’un temps amb constants problemes entre els membres del grup, i amb l’alcohol com a protagonista principal, estar unes setmanes de relax, sembla que els hi ha anat bé a la banda, que han estat donant-li voltes a l’assumpte, i preparant el nou disc.

Un disc que ara mateix ja s’està gravant, tal i com hem pogut comprovar amb la foto que el grup ha penjat a la seva pàgina de Facebook, on s’indica que el grup està a l’estudi de gravació.

- Publicitat -

Parlant amb la revista britànica, Jared Followill, va confessar que el disc es pensaven que sonaria molt més madur, i al final ha resultat que sona com a “juvenil”. És com una barreja dels discs “Youth & Young Manhood” i “Because Of The Times“.

Recordem que la banda estarà al BBK de Bilbao, el proper 12 de juliol, i que amb una mica de sort ja podrem escoltar com sonen les noves cançons.