Ahir a la nit en un concert que van oferir a Glasgow, els Franz Ferdinand van presentar fins a 7 temes nous, que possiblement formaran part del nou projecte musical del grup, previst per aquest any.

Alex Kapranos i companyia, porten temps preparant el nou disc, però fins al moment havien mostrat poqueta cosa. Ahir finalment es van destapar i van oferir un bon grapat de temes nous, que ja fan circular entre els seguidors del grup rumors sobre si el disc sortirà més aviat del que s’esperen.

La banda va actuar durant 40 minuts, en els quals van tocar alguns clàssics del grup i 7 cançons noves: Trees & Animals, Right Thoughts, Right Words, Right Action, Fresh Strawberries, Stand On The Horizon, Evil Eye, The Blackpool Illuminati i I’ll Nevet Get Your Bullet Out Of My Head.

- Publicitat -

Algunes d’aquestes cançons estan ja penjades al Youtube. Ens quedem amb una d’elles, Evil Eye.