Espectaculars xifres de The 20/20 Experience, el nou disc de Justin Timberlake. En la seva primera setmana a la venda als Estats Units, ha venut 968.000 còpies del seu disc, i es converteix en el disc més venut del que portem d’any en una setmana. També és un dels discos més venuts de la història de la música en la seva primera setmana.

Aquest fet ha suposat, que el disc es situï en primera posició dels més venuts als Estats Units, i desbancant el nou disc de Bon Jovi, que baixa fins a la setena posició.

En el top 10 hi trobem la bona pujada del disc Night Visions dels Imagine Dragons o també la bona posició de Pink amb The truth about love que està una posició per sobre dels Imagine Dragons, al número 5.
El darrer disc de David Bowie, passa de la segona posició a la onze, tenint una molt dolenta segona setmana.

- Publicitat -

En l’apartat de senzills, per fi Baauer perd la primera posició, després de 4 setmanes amb el Harlem Shake. Aquesta posició l’ocupa ara Macklemore amb el Thrift shop. El número 3 és per Suit & Tie de Justin Timberlake.