El nou treball dels Bon Jovi, What about now, ha estat el més venut aquesta setmana als Estats Units, amb més de 100.000 còpies i ha superat el disc de David Bowie, The next day, que s’ha hagut de conformar amb la segona posició.
Posicions que també queden de la mateixa manera, a la llista espanyola d’àlbums.

El nou disc de la banda de Nova Jersey, no ha estat molt ben valorat per la crítica especialitzada, però el grup segueix tenint molts seguidors, tal i com es demostra en el seu tour mundial, on en tots els concerts fan el sold out.

Aquesta setmana a la llista Billboard d’àlbums, també s’hi ha estrenat Eric Clapton, però s’ha hagut de conformar amb la setena posició. La banda sonora del documental Sound city, ocupa la vuitena posició.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, la cosa porta setmanes estancada, amb Harlem Shake, al primer lloc, Macklemore al segon amb Thrift shop, i Bruno Mars al tercer amb When I was your man. La resta de posicions segueixen més o menys igual que la setmana passada.