El guitarrista dels Kasabian, Jay Mehler, deixa després de 7 anys la banda i canvia d’aires. Ha decidit anar amb els Beady Eye, la nova banda, creada al 2009, per Liam Gallagher i antics membres d’Oasis.

No és la primera baixa que té la formació, ja que anteriorment altres membres l’havien deixat. De fet, ell va entrar al 2006 substituint a la guitarra a Christopher Karloff, que va deixar el grup per diferències artístiques, tot i que va participar posteriorment en algun concert.

Mehler arribarà en bon moment a Beady Eye, ja que els ajudarà a acabar de preparar el segon disc del grup, previst per finals d’aquest any. El senzill arribaria aquest proper mes d’abril.

- Publicitat -

De moment no se sap qui substituirà a Mehler a Kasabian, però hauran d’espavilar-se ja que tenen uns mesos moguts, participant entre d’altres al festival Hard Rock Calling, el mes de juny al Hyde Park de Londres.