Després de molt temps sense tenir cap notícia del grup, avui s’ha sabut que la vocalista de Veronia Falls, Roxanne Clifford gravara amb Franz Ferdinand una cançó que s’inclourà en el proper disc de la banda, i que està previst que vegi la llum durant aquest any 2013. Per cert que Clifford, era la model que sortia a la portada del tema Do you want to, que el grup va publicar al 2005. De moment encara no hi ha cap data fixada, però almenys ja sabem que hi ha un projecte entre mans i que s’està treballant en ell.

Fa 4 anys que la banda no publica material nou.

El grup ha estrenat algunes cançons com Right Thoughts! Right Words! Right Action!, Trees & Animals, Brief Encounters, Fresh Strawberries, Universe Expanded, Scarlet Blue, Stand on the Horizon i I’ll Never Get Your Bullet Out of My Head, tot i que no sabem si formaran part del nou disc.

- Publicitat -