Elton John ha acabat un nou treball d’estudi, després de 7 anys sense publicar disc. Un disc on segons ha comentat l’artista, inclourà molta presència del piano, de fet el disc amb més presència de tota la seva carrera.

Es titularà The Diving Board, es publicarà al mes de setembre i les cançons han estat escrites en només dues sessions al costat de Bernie Taupin. Hi han col·laborat Rafael Saadiq i la llegenda de la Motown , Jack Ashford. L’àlbum és una mescla de gospel, jazz, blues, pop i vals.

Les tretze cançons incloses al disc seran:

- Publicitat -

Oceans Away
Oscar Wilde Gets Out
A Town Called Jubilee
The Ballad of Blind Tom
My Quicksand
Can’t Stay Alone Tonight
Voyeur
Home Again
Take This Dirty Water
The New Fever Waltz
Mexican Vacation (Kids in the Candlelight)
Candlelit Bedroom
The Diving Board

En els propers mesos el cantant farà una gira europea però sense parades al nostre país.