Ja coneixem els guanyadors de les votacions populars en la categoria pop-rock dels premis Enderrock 2013.

En la categoria de pop-rock han guanyat Els Amics de les Arts (millor artista, millor web, millor clip i millor lletra de cançó), Txarango (millor disc, millor directe, grup revelació) i Blaumut (millor cançó per Pa amb oli i sal).

A cançó d’autor, Cesk Freixas (millor grup, millor disc, millor directe) i Andreu Rifé (millor cançó per Fil de llum). Nyandú s’emporten el premi a la millor portada de disc. La Mirona a la millor sala de concerts, i Lluís Llach, Camp del Barça al millor DVD musical.

- Publicitat -

Anteriorment els crítics ja van atorgar a Roger Mas i a la Cobla Sant Jordi, el millor disc de l’any.

El proper 7 de març es farà la gran nit dels Premis, on hi actuaran entre d’altres, Els amics de les arts, Cesk Freixas a duet amb Miquel Abras, Macaco o els Ja t’ho diré. L’escenari escollit serà el Teatre Municipal de Girona on per cert no queda cap localitat disponible.

Més info a Enderrock.