El darrer treball discogràfic de la banda britànica Foals no ha aconseguit desbancar la Banda Sonora dels Miserables que continua una setmana més a la primera posició dels discs més venuts al Regne Unit. El treball dels Foals, Holy fire, es queda en segon lloc, en la seva primera setmana a la venda, cosa que no està gens malament.

Una altra de les novetats de la setmana era Temper Temper dels Bullet For My Valentine que se situa a la onzena posició.

La resta del top 10 està format per Emeli Sandé al tres amb Our version of Events, Jake Bugg en quarta posició amb el seu disc homònim, o Mumford  & Sons que guanyen dotze posicions després de triomfar fa pocs dies en els premis Grammy, al set. Altres protagonistes són Rihanna, Bruno Mars o Biffy Clyro.

- Publicitat -

En l’apartat de senzills, Macklemore perd la primera posició que ocupava des de feia algunes setmanes i cedeix el seu lloc a Avicii amb I could be the one.
Un altre dels fenòmens Youtube, el tema Harlem Shake es cola al top 3 i veurem si arriba a la primera posició d’aquí a una setmana.
També figuren al top 10 els nous senzills de Rihanna, Bruno Mars, Emeli Sandé o Calvin Harris.