Foto: Helena Palau

Ginestà, una de les bandes més destacades del pop català actual, presenta el seu nou single “Només viure”, que dona nom al seu pròxim EP, previst per l’hivern de 2025. Després de l’èxit de temes com “La meva sort”, “De tot el món” o “Amor estacional”, aquest nou treball pretén seguir la línia conceptual del seu àlbum anterior, VIDA MEVA.
“Només viure” és una cançó carregada d’energia i vitalitat, que parla sobre el coratge de tornar a viure amb confiança i il·lusió després de moments difícils. Amb un missatge d’empoderament, la cançó transmet optimisme i celebra la bellesa de viure intensament. La producció del lleidatà Pep Saula acompanya perfectament aquest to positiu, amb una atmosfera que convida a llançar-se de nou a la vida.

Gravat entre els mesos d’agost i setembre a Royuela Studio, aquest single també compta amb un videoclip dirigit per Eloi Román i produït per Sol Naixent Studio rodat a Roda de Ter, Manlleu i el Delta de l’Ebre. El vídeo, protagonitzat per la Júlia Serrasolsas, narra la història d’una noia que decideix perseguir el somni de ser cantant, reflectint així el missatge de la cançó: atrevir-se a viure plenament.

Ginestà han aprofitat aquest primer avançament per anunciar que presentarà l’EP Només viure en directe el 21 de març de 2025 a la Sala Apolo de Barcelona dins el festival Guitar Bcn, en un concert que promet ser una festa de celebració de la vida.

- Publicitat -