Pèl de Gall acaben de compartir un nou avançament del seu nou treball. Es tracta de ‘Tu ets el meu estiu’, una balada tendra i plena de sentiment, trista però carregada d’esperança, que ens trasllada a la tardor, on ens envolta la melancolia i la nostàlgia per l’estiu i per aquelles persones que ens fan sentir vius. A pesar d’estar vivint moments de soledat, fred i foscor, no es perd mai l’alegria ni l’optimisme, ni es deixa de somiar que tant l’estiu com aquelles persones estimades, aviat tornaran.

Totes les cançons del nou disc han estat composades per Francesc Pons i n’Ernest Martí, i van ser produïts per en David Rosell, durant el mes de gener de 2024 es van enregistrar i mesclar als Estudis Can Pardaler, i finalment, es van masteritzar per Carlos Hernández als estudis CHC Mastering.

Durant la Primavera de 2024 s’han anat publicant les primeres cançons d’avançament, i el 4 d’octubre veurà la llum Tu ets es meu estiu, el quart i darrer single abans de la publicació del disc sencer. Totes aquestes noves cançons segueixen en la línia habitual en la banda, oferint una música pop-rock alegre, potent i festiva, plena de melodies enganxoses, i amb lletres fresques i picants, les quals són també properes i optimistes, amb un innegable toc salat i mediterrani i que ens descriuen sentiments i situacions de la vida quotidiana.

- Publicitat -