El grup Pèl de Gall publica single del nou àlbum. Seguint en la línia habitual de la banda, oferint una música pop-rock alegre, potent i festiva. També compten amb lletres fresques i un toc salat i mediterrani amb el qual ens descriuen sentiments i situacions de la vida quotidiana. 

‘Com si fos ahir’ ens transporta al passat, a uns anys d’infantesa plens de fantasia i aventura, quan teníem al nostre costat persones que ara ja no hi són. Amb un tempo més rebaixat i un aire més urbà i modern, remarca el poder dels records, que fan que les vivències i els éssers estimats que ens deixen en algún punt del camí siguin immortals. Subratlla la idea de que els records són el major tresor que tenim.  

Totes les cançons d’aquest nou disc han estat composades per Francesc Pons i n’Ernest Martí. Han comptat amb  la producció de David Rosell i al mes de gener de 2024 es van enregistrar i mesclar als Estudis Can Pardaler. Finalment, es van masteritzar per Carlos Hernández als estudis CHC Mastering. 

- Publicitat -

‘Com si fos ahir’ és el segon single que el grup llença d’aquest nou àlbum.  Aquesta primavera se’n llençaran tres, i l’últim sortirà a la tardor.