El festival, organitzat amb la col·laboració dels Ajuts Agroturístics de la Generalitat, acollirà el 5 d’octubre a grans artistes del panorama musical i reunirà la cultura i la tradició en un cap de setmana de la temporada de la sega. Posant en valor també la importància i reivindicació de la pagesia com a motor econòmic del país.

La proposta tindrà lloc a diferents municipis de les Terres de l’Ebre, amb qui s’ha treballat conjuntament per fer possible l’organització del festival. L’Aldea, Deltebre, Camarles, Sant Jaume d’Enveja, La Ràpita i L’Ampolla, seran els pobles que acolliran diversos concerts gratuïts: Andrea Motis & Josep Traver, Delafé, Pepet i Marieta, Dani Nel·lo & Organ Trio, Myriam Swanson & Jordi Mena i River Omelet, i un concert de pagament de gran format a Amposta, a l’Escenari Parlem, que comptarà amb Sopa de Cabra, Antònia Font i Judit Neddermann.

Com ja és habitual en aquestes iniciatives impulsades per Cruïlla, la música serà la gran protagonista de la jornada, però el territori i el producte local l’acompanyaran de ben a prop. Per aquesta raó el festival també disposarà d’un village gastronòmic by Arròs Montsià, també a Amposta. En aquest espai, a banda d’una oferta de furgoteques i begudes, es realitzaran diverses activitats relacionades amb la sega i l’arròs: Una xerrada sobre el cultiu d’arròs, una mostra/taller de cuina on s’oferiran tastets d’aquest cereal, així com un tastet de còctels amb licor d’arròs.

- Publicitat -

Tota la info i entrades a concerts.cruillabarcelona.com i a seetickets.com.