El cantautor solsoní Roger Mas, conegut per la seva capacitat d’innovació i per la profunditat de les seves lletres, torna a escena amb un nou projecte discogràfic, acompanyat per la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, una de les formacions més prestigioses i amb major projecció del país.

El primer volum d’aquesta col·laboració va veure la llum l’any 2012, un treball que va suposar la unió d’un dels cantautors més reconeguts de casa nostra amb una de les cobles més sòlides i respectades del territori. Ara, dotze anys després, es llança el segon volum, que inclou un total de 13 cançons i un bonus track, totes elles adaptades i arranjades pel Mestre Xavier Guitó.

Aquest nou treball destaca per la incorporació de la sonoritat de la doble canya i del metall, elements característics de la cobla, que s’integren amb gran encert en l’habitual acompanyament instrumental de Roger Mas. El resultat és un diàleg sonor emotiu i inusualment atractiu, que enriqueix les composicions del cantautor amb noves capes de profunditat i emoció.

- Publicitat -

L’espectacle que acompanya la presentació del disc és un veritable viatge musical per diferents cultures, amb cançons en llengües com l’italià, el francès, el serbi, el castellà, el basc, el gallec i el català. A més, el repertori inclou peces inèdites i noves versions de cançons emblemàtiques de la discografia de Roger Mas, fet que fa d’aquesta proposta una tornada molt esperada després de l’èxit del primer volum.