El Talarn Music Experience torna el 2022 amb una sisena edició on s’hi aplegaran 16 actuacions en diferents espais i formats, que convertiran Lo Quiosc en l’epicentre cultural del Pallars, i on música i gastronomia es tornaran a fusionar per oferir el bo i millor de l’escena actual.

Els concerts es realitzaran en dos formats: els Acústics del TME a l’interior de l’espai, un format íntim per a 50 persones; i a l’exterior del recinte la proposta d’estiu i de gran format. El TME d’estiu. Amb una capacitat per a 800 persones.

Entre els noms que podrem veure en directe l’any vinent, destaquen Stay Homas i Suu, que presentaran els seus nous discs; Albert Pla, Roger Mas, Cesc, Joan Rovira, David Busquets o Agnès Algueró.

- Publicitat -

Amb més de 50 concerts programats per on han passat més de 5.000 persones, el TME es consolida com el Festival de lo Pallars, i com una de les propostes més atractives del territori amb un gran compromís amb la música en directe i de qualitat. Potenciant i dinamitzant l’oferta cultural i lúdica a la zona.

Entrades a la venda al web del festival.