Dos anys després de la publicació del seu últim àlbum, ”Emails I can’t send”, Sabrina Carpenter presenta el seu sisè disc, Short ‘n Sweet. Val a dir que aquest disc era un dels més esperats de l’estiu, ja que els dos primers singles d’aquest, ”Expresso” i ”Please Please Please”, han sigut dues de les cançons més escoltades durant aquests mesos.

Short n’Sweet és un àlbum on la nord-americana aposta per la diversitat d’estils, passant pel pop més comercials, les balades i cançons amb estils i melodies pròpies del country. A més, trobem una gran diferència entre aquest i el seu darrer disc. A ”Emails I can’t send”, la cantant feia més referència a les seves experiències personals. A Short n’Sweet veiem una Sabrina més alliberada, tal com diu a la cançó que obre el disc, Taste.

- Publicitat -

Aquesta cançó d’obertura, ”Taste”, ve acompanyada d’un videoclip protagonitzat per la mateixa Sabrina Carpenter i l’actriu Jenna Ortega. Un vídeo molt sagnant, on Carpenter i Ortega es dediquen a intentar posar fi a la vida l’una de l’altra. El videoclip, dirigit per Dave Meyers, fa referències a diverses pel·lícules, com Psicosis o Kill Bill.

Al llarg de les 12 cançons que conté el disc, podem anar explorant diferents ritmes i estils que, en conjunt, constitueixen un disc amb una essència molt marcada. Aquesta, es caracteritza per la forta i imponent veu de la cantant. A més, podem observar que l’àlbum és dirigit i produït per grans noms dins de la indústria musical, com Julia Michaels, John Ryan o Jack Antonoff. Cal destacar, també, l’humor i l’ironia dins de les lletres de l’àlbum, ja que tenen un paper molt important.

En general, ”Short ‘n sweet” ha satisfet les expectatives generades amb les dues cançons que ja s’havien estrenat abans que l’àlbum. Només al primer cap de setmana, l’àlbum compta amb un altíssim nombre de reproduccions. A més, entre els fans de la Sabrina ja s’ha donat peu al safareig. I és que, es diu, que el disc està dedicat a un breu amor que la cantant va tenir amb un cantat canadenc, i per això el nom de l’àlbum, curt i dolç… però aquest punt de vista queda a interpretació de cadascú!