Dagoll Dagom puja a l’escenari del Teatre Victòria el pròxim 19 de setembre per estrenar la quarta i última reposició de Mar i Cel, el seu musical més emblemàtic. Un esperat retorn que ja compta amb més de 150.000 entrades venudes i que també suposarà l’adéu definitiu de la companyia després de 50 anys de trajectòria.

La icònica producció catalana, que va veure la llum per primer cop el 1988 sota la direcció original de Joan Lluís Bozzo, enguany la dirigeixen Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel i compta amb un jove repartiment de 20 intèrprets, encapçalat per Alèxia Pascual (Blanca) i Jordi Garreta (Saïd).

Durant les funcions, que tornaran a guarnir-se amb l’escenografia i vestuari original dissenyat per Montse Amenós i Isidre Prunés, una orquestra de 13 músics, ara sota la direcció musical de Joan Vives i Sergi Cuenca, interpretarà en directe la mítica banda sonora del musical composta per Albert Guinovart. A més, 13 tècnics també formaran part de l’execució de cada sessió. Entre l’equip artístic, tècnic i els diversos col·laboradors, un total de 46 persones participen de les funcions diàries i un total 112 persones han treballat al llarg de l’any per fer possible aquest Mar i Cel 2024.

- Publicitat -

La companyia, que ha assajat la funció des del passat 22 de juliol, oferirà les primeres actuacions obertes al públic a partir del 14 de setembre, però no serà fins al dijous 19 de setembre que el Teatre Victòria lluirà la catifa vermella per donar el tret de sortida a la temporada de l’últim Mar i Cel. Una temporada que, actualment, ja acumula més de 150.000 entrades venudes, una venda anticipada històrica dins del sector de les arts escèniques que va començar el 4 de febrer amb el rècord de 10.000 vendes en un sol dia. A més, l’espectacle també ha esgotat ja les funcions destinades a públic escolar i, de moment, té funcions obertes fins al mes de febrer de 2025, però amb previsió d’allargar calendari.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Mar i Cel (maricelelmusical.cat) o del Teatre Victòria (www.teatrevictoria.com).