Dagoll Dagom, la icònica companyia catalana, ha obert aquest dilluns 5 de febrer la venda d’entrades per l’espectacle Mar i Cel que arribarà a Barcelona el setembre de 2024. L’estrena de l’emblemàtic musical va veure la llum per primer cop el 1988 sota la direcció de Joan Lluís Bozzo. La nova reposició serà dirigida per Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel i s’emmarca en la celebració dels 50 anys de la companyia, que tindrà lloc l’any 2024, i suposarà el seu comiat definitiu dels escenaris de Catalunya.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Mar i Cel o del Teatre Victòria i es podran canviar de dia fins al 31 de juliol de 2024 sense despeses.

Aquest mateix dilluns 5 de febrer, la companyia inicia els càstings presencials. Entre les més de 1.000 candidatures rebudes, 109 aspirants comencen avui el procés de selecció que culminarà amb l’elecció del repartiment que protagonitzarà la reestrena de Mar i Cel.

- Publicitat -