Dagoll Dagom, la icònica companyia catalana, obre convocatòria de càsting per a la reposició de l’espectacle Mar i Cel que arribarà a Barcelona la temporada 2024-2025. L’estrena de l’emblemàtic musical s’emmarca en la celebració dels 50 anys de la companyia, que tindrà lloc l’any 2024, i suposarà el seu comiat definitiu dels escenaris de Catalunya.

Dagoll Dagom busca actors i actrius amb un alt nivell d’interpretació i cant i també cerca acròbates. Tot i que els personatges del musical són descrits amb unes característiques determinades, la companyia anima a intèrprets de tots els orígens a presentar-se a les audicions. A causa de les necessitats específiques de l’obra, s’anima especialment a persones de descendència nord africana i de l’Orient Mitjà a enviar material. Es poden consultar les bases de la convocatòria a www.dagolldagom.com. La data límit d’enviament de material és el dilluns 4 de desembre de 2023.

La temporada 2024-2025 serà l’última oportunitat per veure en directe el musical més emblemàtic de Catalunya: Mar i Cel. Un musical basat en l’obra d’Àngel Guimerà, amb música d’Albert Guinovart i text de Xavier Bru de Sala.

- Publicitat -