La Brutal recupera del 2 al 30 d’octubre, els dilluns i dimarts al Teatre Poliorama, la seva particular versió de Romeu i Julieta de William Shakespeare. Aquesta serà la tercera temporada d’èxit d’aquesta producció dirigida per David Selvas, que compta amb l’aplaudida dramatúrgia de Joan Yago de La Calòrica (Premi Teatre Barcelona 21-22 a la Millor Adaptació) i la traducció de Yannick García.

Centrada en conceptes com la passió, la violència, l’amistat, la família i l’amor, aquesta és una versió contemporània que vol fugir d’allò anecdòtic i capriciós que té l’amor romàntic i fer-nos més conscients i actius en la recerca d’un nou paradigma.

Amb aquesta producció La Brutal aposta per fer contemporani allò clàssic amb una proposta estètica propera a l’edat dels personatges protagonistes i als espectadors a qui vol arribar i que per si sols no van al teatre: el públic adolescent. Per fer-ho s’han inspirat en referències visuals de sèries de consum massiu d’adolescents, i no tan adolescent, com Euphoria, Sex Education o Élite.

- Publicitat -

Novetats en el repartiment

Els protagonistes d’aquest Romeu i Julieta (interpretats, de nou, per Nil Cardoner i Emma Arquillué), són dos joves que s’enamoren i posen les seves vides en perill, converteixen el seu amor en un crit desesperat per deixar en evidència l’absurditat de l’odi que enfronta a les seves famílies. Tot explicat amb la bellesa de la paraula de Shakespeare, més viva que mai, i que farà reviure la història d’amor més famosa de tots els temps.

A escena repetiran també Anna Barrachina, Albert Baró, Adrian Grösser i Andrew Tarbet i s’incorporen, com a novetat, cares tan conegudes com Queco Novell, Marc Balaguer i Eudald Font.