Aquest dijous a les 11 de la nit s’estrena a Ràdio Capital de l’Empordà una nova producció de Primera Fila anomenada “Tothom Ho Comenta (THC)“, on en Marc Clapés i en GerryQuerryBerry comentaran allò que ha estat notícia els darrers dies, ja siguin qüestions d’actualitat com la no reobertura dels locals d’oci nocturn, passant pel Cas Mainat, les estrenes dels nous formats digitals de Televisió de Catalunya, l’actualitat musical o les notícies de l’àmbit cultural.

Tot anirà complementat amb la participació de l’audiència a través del Whatsapp del programa (640740287) o del telèfon directe que estarà disponible durant l’emissió de l’espai.

A la primera edició convidarem en Marc Gabernet, un dels directors de Mood Z, un dels nous formats digitals de la CCMA i que dilluns s’estrena.

- Publicitat -

També hem demanat a la nostra audiència que ens enviï notes de veu amb anècdotes i situacions que hagin viscut de festa.

El programa es podrà escoltar en directe des de radiocapital.cat i posteriorment l’espai estarà disponible a PrimeraFila.cat i també a Spotify entre altres plataformes.