SiR
SiR

Hola!! Molt content amb tot el que us porto avui. Espero que us agradi tant com a mi.

Novetats

 • Release day per Metro Boomin i Future i el seu WE DON’T TRUST YOU. Molt fort el work ethic de Metro, i la quantitat de bons discos que estan sortint de hip-hop. I aquest és només el primer dels dos! I és que tindrem un altre LP el 12 d’abril. Després de la primera escolta, dir que m’ha semblat bé. Com a molts dels discos de Future, hi ha dos o tres temes brutals, unes quantes que estan bé i també bastants skips. Les meves favs, de moment, “Runnin Outta Time”, “Type Shit” amb Playboi Carti i Travis Scott i per descomptat “Like That” amb Kendrick Lamar, que amb un sol vers es roba el show de tot l’àlbum, amb el seu beef a J. Cole i Drake.

 

- Publicitat -
 • SiR també ha tret nou disc avui. Que HEAVY. Perdò. Crec que m’ha agradat més encara que el de Future. R&B i hip-hop molt, molt top. M’ha semblat el seu àlbum més complet, més personal. “POETRY IN MOTION” amb Anderson .Paak és un escàndol. Però és que val la pena gairebé tot. feats amb Ab-Soul, Ty Dolla $ign, Isaiah Rashad… poetry. Un dels discos de l’any, i el millor release de la setmana, per mi.

 

 • Ja ha sortit el nou projecte de Matt Champion, el seu primer disc en solitari, anomenat Mika’s Laundry. Per mi, ha sigut un dels descobriments d’aquests últims mesos, com ja us he anat explicant a mesura que recomanava els singles. Un dels millors discos post Brockhampton. Poc més a afegir, de les noves, em quedo amb “Steel” amb Dora Jar i “Code Red”. Es noten molt les influències de Frank Ocean, i això sempre és bo. M’ha agradat molt també com juga amb la seva veu.

 

 • Heu escoltat algun cop una cançó en català que us recordi a Kanye West o inclús al mateix Frank Ocean. Doncs aquí teniu el primer single de videoclub, el nou disc de poggioli “el millor lloc del món”, que ahir es va encarregar de presentar a la sala Laut, deixant clar que ha arribat per quedar-se. Galgo Lento, com sempre, bestial a la producció.

 

 • Segon single per Wallows, després de “Your Apartment”, ara tornen amb “Calling After Me” i un riff de guitarra fantàstic, per continuar presentant Model, el seu pròxim disc, que podrem escoltar a partir del 24 de maig. Molt bona pinta.

 

 • Sorpresa molt agradable ahir al matí a l’aixecar-me i veure a Spotify “electric bby”, la nova cançó de rusowsky amb DELLAFUENTE. El combo es torna a unir després de “El Camino” (amb Ralphie) i el resultat és exactament l’esperat: un putu hit. Us imagineu un disc col·laboratiu entre els dos?

 

 • Vetusta Morla li copia el format a Guillem Gisbert, amb la sortida d’un single doble: “Catedrales” i “Puentes”, que s’uneixen a “La Sábana de mis Fantasmas”. 3 singles, que només fan que confirmar que la que per mi és la millor banda d’indie nacional, segueix en el seu prime. M’ha agradat com experimenten amb l’electrònica i les percussions tribals. Tant de bo veure-les en directe, però resulta que el dia que venen a Barcelona venen 23984234 artistes més.

 

 • Nou single de Cruz Cafuné amb el dúo de Tenerife San Tosielo. La cançó es diu “toy joya” i és una mescla entre urban i bedroom pop molt interessant. El videoclip m’ha fet molta gràcia. El podria haver fet un nen de 6 anys, però alhora funciona. També m’ha agradat molt “Nada Que Ver”, una versió més indie de San Tosielo, que m’ha recordat molt a bandes com Cupido o inclús Dayglow o boypablo.

 

 • “Saturnine” és el quart single de Hyperdrama, el nou disc de Justice. Aquest cop tornen acompanyats per Miguel. M’ha flipat la col·laboració, i com lliguen els falsets, la veu i l’R&B de Miguel amb les línies de baix i els sintes del tema. Moltes ganes d’escoltar el nou disc a partir del 26 d’abril, on també trobarem altres feats. com el ja publicat amb Tame Impala, o un de nou amb Thundercat. També seria un bon any per un nou projecte de Miguel. Manifestem.

 

 • Nourished by Time és el projecte de Marcus Brown, un artista de Baltimore, que ha publicat un nou EP anomenat Cathing Chickens, d’on em quedo amb cançons com “Hand On Me”, que m’ha atrapat amb la mescla de gèneres entre hip-hop, bedroom pop i electrònica.

 


 

Descobriments

 

 • Pop-rock electrònic en francès!!! Un dels descobriments top de la setmana ha sigut aquest “Sur la planche 2013” de la francesa La Femme, dins el seu disc Psycho Tropical Berlin, que crec que no podria definir millor l’estil de la cançó. No em marxa del cap!

 

 • A principis de mes, Surfaces i JVKE van avançar-se un parell de mesos i van treure la que podria ser la cançó de l’estiu: “Don’t Let Me Down”. Indie buen-rollero, a lo Still Woozy o BEENE. El canvi de to del final, espectacular.

 

 • Flashy Ice Cream “A qui trucaries” se sumen a la moda de treure corridos tumbados. En la primera part del seu nou àlbum, Sempre Joves, gravat a argentina juntament amb Xicu i Genis Trani, han inclòs aquest tema al més pur estil mexicà, com ja va fer abans Peso Pluma, i a l’urban català, Pawn Gang amb “La Paca”.

 

 • La setmana passada se’m va escapar aquest nou disc de l’artista de rap i R&B de Philadephia Tierra Whack. WORLD WIDE WHACK és un disc curtet, divertit i de qualitat, que conté grans cançons com “MOOD SWING”, “MOOVIES” o “SHOWER SONG”. Una mescla entre Noname, Ari Lennox i Little Simz. Molt a favor!

 

 • Acabem la ronda amb el grup de rap del Galgo Lento and co, els Hereus Del Beat, i el seu tema més reconegut, Big Mac. Rap clàssic i en català. Que tingueu bon cap de setmana!!

 


 

Si en voleu més, també hi ha música xula de Remi Wolf, PawPaw Rod, Still Woozy o Russ!

Fins a la setmana que ve 🙂