Primera Fila tanca el 2021 aconseguint les dades més altes de tota la història d’aquest web musical, creat el novembre del 2018. Respecte a les xifres del 2020, Primera Fila guanya un 62% d’usuaris, sent prop d’un 60% usuaris que no havien entrat al web.

El nombre de pàgines vistes també augmenta respecte el 2020 i sumem un 50% més de visualitzacions.

Les notícies més llegides del 2021 estan encapçalades pel Top de les 40 cançons en català que més populars de la Primera Llista, una publicació que es va fer amb motiu de les 400 edicions de la llista. L’anunci del concert que Oques Grasses farà al Palau Sant Jordi el 2023 és la segona notícia més vista, seguida pel recull de cançons per Sant Jordi.

- Publicitat -

Les propostes de cançons de l’estiu 2021 ocupa la quarta posició de les més vistes, mentre que les 10 artistes feministes que han de tenir més reconeixement se situa cinquena.

L’estrena de ‘Obsession’ de Manzau és la sisena més vista, seguida de la nova versió d’El boig de la ciutat de Sopa de Cabra, amb Alfred García, Ramon Mirabet i Alvaro Soler. La publicació sobre la cançó de Roger Mas ‘Amb la polla i amb l’ou’ ocupa el vuitè lloc del rànquing, mentre que la recent publicació de la versió que Buhos han fet d’una popular cançó basca és la novena més vista. Tanca el top 10 les 10 cançons poc conegudes d’Els Amics de les Arts.

El 2021 hem sumat nous companys a l’equip de Primera Fila, que també han provocat que l’apartat de les entrevistes del web sigui un dels més visitats, es deu en part a la bona feina que han fet el músic Àlex Pérez i el popular GerryQuerryBerry, que juntament amb en Marc Clapés s’han ocupat d’aquests apartats.

La nostra llista i els Podcasts del programa Per no dir res també se situen entre les pàgines més vistes del 2021.