Joan Dausà publica “Ho tenim tot“, la cançó que dóna nom al seu esperat quart disc, que ha estat produït per Santos i Fluren de Blind Records juntament amb Dídac Fernàndez, i que veurà la llum el 5 de novembre. Després de tres anys sense publicar material nou, Dausà presenta una cançó pop vitalista on hi canta i reivindica que la felicitat i el connectar amb la vida és una actitud i una opció de cada persona. “Aquesta cançó, i d’alguna manera tot el disc, és una invitació a deixar de fixar-nos constantment en el que no tenim i a girar la vista cap a nosaltres mateixos i cap al nostre entorn per veure que realment tenim molt més del que imaginem”, afirma el propi Joan Dausà. “Hi ha molta gent que és feliç tot i no tenir el que per a nosaltres és vital per ser-ne. Si no ens n’adonem que la felicitat comença i acaba en nosaltres mateixos, tenim un problema”.

“Ho tenim tot” compta amb un videoclip firmat pel realitzador Marc Pujolar, autor també dels clips de les cançons “Gegants” o “La gran eufòria”. Juntament als actors Joan Amargós i Andrea Ros firmen una pel·lícula que pretén transmetre la sensació de la lluita per arribar a la felicitat personal.

- Publicitat -