Fa 10 anys que Bruno Mars va publicar “Doo-Wops & Hooligans” el seu debut musical que l’obriria les portes de la indústria musical i que començaria a marcar el camí de l’èxit gràcies a temes com ‘Just the way you are’, ‘The lazy song’, ‘Grenade’ o ‘Count on me‘ entre altres.

Per celebrar aquesta data el músic i el seu equip han remasteritzat els vídeos originals en 4K Ultra HD i han creat nous líric vídeos. Així mateix a través del web del músic han ampliat el marxandatge amb jerseis en edició limitada.

El disc va vendre més de 6 milions de còpies a tot el món, 3 dels quals van ser només als Estats Units on el músic va ser rebut amb els braços oberts. Aquell mateix any també va col·laborar amb altres artistes com Travie McCoy a ‘Billionaire’ o B.o.B amb ‘Nothing on you’, fet que va incrementar encara més la seva fama mundial.

- Publicitat -