Stay Homas han estat un dels fenomens musicals durant la quarantena i és que els directes que han ofert al terrat del seu pis ha estat seguit per un nombrós grup de persones de tot el planeta terra. El que va començar com una distracció entre tres companys de pis s’ha convertit en tot un èxit de masses.

Prova d’això la seva primera mixtape “Desconfination“, un petit avançament del que serà el seu primer disc i que aquest divendres ja es pot adquirir i escoltar a Spotify. Les cançons que formen part de la mixtape són les més votades pels seus seguidors: ‘In the end’, ‘The Bright Side’ amb Josep Montero d’Oques Grasses, ‘Gotta Be Patient’ amb Judit Neddermann, ‘Estamos mal’ amb El Kanka i ‘Volveré a empezar’ amb Nil Moliner.

- Publicitat -

Per altra banda el trio ha anunciat una gira mundial pel 2021 que començarà amb dos concerts a la Sala Razzmatazz de Barcelona els dies 3 i 4 d’abril. Posteriorment el grup visitarà ciutats com Sevilla, Madrid, Granada, Bilbao, València, Mallorca, París, Londres, Bogotá, Milà o Santiago de Xile entre altres.

Les entrades es posaran a la venda el proper 5 de juliol a les 2 del migdia al web del grup.