Aquests dies de confinament ens deixen iniciatives que triomfen a les xarxes com la dels Stay Homas, aquest grup d’amics (Guillem, Rai i Klaus) format per membres de Doctor Prats i Buhos que des de la casa que comparteixen van cantant a la vida i tenen col·laboracions de luxe com les de Judit Neddermann, Josep Montero, Nil Moliner o Sílvia Pérez Cruz.

L’èxit d’aquest trio traspassa la frontera del nostre país i el fenomen s’ha fet viral, tant que ahir Michael Bublé al costat dels Barenaked Ladies i Sofia Reyes van interpretar una de les cançons que el trio català va cantar al seu moment amb la Judit Neddermann ‘Gotta be patient‘.

Els usuaris de Youtube reclamen a través dels comentaris del vídeo que s’acrediti en alguna banda el nom dels Stay Homas, que ni tan sols surten mencionats. Finalment al cap d’unes hores els artistes implicats a la cançó també han compartit el vídeo als seus perfils i sí que han inclòs en els crèdits la banda catalana.

- Publicitat -

Aquesta actuació de Michael Bublé s’emmarca dins d’una sèrie d’actuacions d’artistes canadencs que fan versions d’altres artistes per recaptar fons per la lluita del coronavirus. També hi participen Justin Bieber, Celine Dion, Bryan Adams o Shania Twain.