A principis de novembre vam iniciar aquesta nova etapa amb PrimeraFila.Cat i en aquests dos mesos de vida el nostre portal ha experimentat un volum de visites notable, tenint en compte que és un web acabat de sortir del forn.

Entre les notícies més llegides trobem a l’Alfred García com a gran protagonista, ja que fins a 6 de les 10 publicacions més vistes són del cantant català. La primera és la que vam publicar el 20 de novembre amb motiu de la gala People in Red, on el cantant va emocionar amb la seva interpretació. En segon lloc trobem les col·laboracions del seu disc “1016”, mentre que la tercera és la vegada que els irlandesos U2 van mencionar al jove artista en una de les seves publicacions a Instagram.

Entre el top 10 també trobem les 5 cançons per no oblidar l’etapa d’Eduard Costa a Els Amics de les Arts, el descobriment de 31 FAM, el debut de Kids From Mars o Les 100 cançons del 2018.

- Publicitat -

El 2019 seguirem informant de tota la música que es fa a Catalunya així com el millor que ens arriba de tot el planeta terra. I com cada setmana actualitzant la música que més ens agrada i triomfa a través de la nostra llista.

Bona entrada de 2019!