Després d’haver repassat ja 40 de les 50 cançons que més ens han impactat aquest 2014, toca acabar aquest resum amb les 10 millors i amb un número 1 que estava cantat, ja que el tema de Pharrell Williams ha aconseguit unes xifres espectaculars a tot el món.

Podeu recuperar la primera part, la segona i la tercera, si us ve de gust saber quines són les altres 40 cançons de l’any.

Les 50 cançons de 2014 (10-1):

- Publicitat -
10 Meghan Trainor – All About That Bass
Una de les sorpreses de l’any, ha estat Meghan Trainor, una cantant que encara no té ni disc editat i que ha revolucionat el panorama internacional amb el tema All About That Bass, una cançó que ens recorda a la música dels anys 50 i 60, però que ho ha petat a tot arreu.

9 Crystal Fighters – Love alight

Aquest no ha estat massa bon any pels Crystal Fighters amb la mort d’Andrea Marongiu. Tot i així, musicalment han sonat en força, ja sigui perquè les seves cançons les han utilitzat per anuncis de la televisió o per l’estrena de Love alight, el tema que van presentar durant l’estiu i que van aprofitar per estrenar en directe en els concerts que tenien llavors.
La cançó va enganxar a tota la redacció des del primer instant.

8 MAGIC! – Rude

Una altra d’aquelles joies que apareix de cop i que cada vegada que la sents, tens ganes de riure i et contagies de la felicitat que desprèn.
La banda serà la que obrirà el concert dels Maroon 5 en el concert que els d’Adam Levine faran a Barcelona.

7 The Royal Concept – On Our Way

Aquí un exemple de cançó alternativa que acaba triomfant un any més tard i gràcies a un anunci de televisió. Un anunci que ha provocat que tothom s’enganxi a aquesta banda, que com Meghan Trainor només té EP’s i de moment cap disc editat.
Esperem que no ens trobem amb una altra banda que només se’ls coneix per un sol èxit.

6 Ed Sheeran – Sing

Ed Sheeran ha tingut un any excepcional gràcies al seu disc X i aquesta cançó amb producció de Pharrell Williams hi ha tingut part de culpa. Número 1 a molts països i un tema que des del primer segon olora a èxit.

5 Coldplay – A Sky Full Of Stars

El disc dels Coldplay, Ghost Stories estava format per temes molt experimentals en la seva sonoritat, però també hi havia un tema més “comercial”, que a més tenia la producció d’Avicii, que li donava un aire molt interessant. La cançó era A sky full of stars, una cançó 100% motivadora i una de les 5 més destacades d’aquest 2014.

4 Sam Smith – Stay with me

El britànic Sam Smith ha estat un dels noms més rellevants de l’any i també dels que més ha venut amb el seu primer disc In the lonely hour. En ell trobem una col·lecció de cançons molt notables i on destaca la preciosa Stay with me, que li ha portat diverses nominacions als Grammy, a més de nombrosos reconeixements en les llistes d’èxits de mig món.

3 Clean Bandit & Jess Glynne – Rather Be

Clean Bandit van ser una banda que van aparèixer de cop amb aquest Rather Be i van demostrar-nos que es pot barrejar pop amb música clàssica d’una manera totalment impecable. La cançó està inclosa al debut de la banda, New Eyes, que van venir a presentar a Barcelona. Han reeditat el disc amb algunes cançons noves, una de les quals torna a tenir la col·laboració de Jess Glynne.

2 John Legend – All of me

La balada del 2014. Si l’any passat va ser Passenger amb Let her go, aquest any ha estat John Legend amb All of me, l’artista que ens ha arribat al cor amb una preciosa balada que ha sonat fins a la sacietat i que ha conquistat a moltes persones que han descobert a un artista que ni de bon tros és novell, ja que porta editats fins a 4 discs. Però sense cap mena de dubte amb All of me, ha aconseguit el seu major èxit a escala internacional.

1 Pharrell Williams – Happy

L’any 2014 es resumeix amb un sol nom: Pharrell Williams o amb Happy, l’enorme número 1 que ha aconseguit aquest productor musical, que va estrenar aquest tema per la banda sonora de la pel·lícula Gru, el meu dolent preferit, que li va suposar nominació al Oscar i tot.
El tema és molt repetitiu i enganxa de mala manera, motius suficients per triomfar actualment. A part té el ritme necessari per agradar a les masses, que li han fet tot tipus d’homenatges, versions i reconeixements que han impulsat aquesta cançó al número 1 del 2014.