Seguim amb el repàs de les 50 cançons més importants d’aquest 2014 i avui ho farem amb 15 temes més. Si voleu recuperar les primeres 10 que vam publicar podeu clicar aquí.

Les 50 cançons de 2014 (40-26):

40 The Script – Superheroes

- Publicitat -

Bon retorn dels irlandesos The Script, amb Superheroes, una melodia que enganxa des del principi i que ens ha portat bons moments les darreres setmanes. La banda estrenarà el seu nou disc, en un concert a Barcelona a finals de març

39 Walk The Moon – Shut Up and Dance

Una de les cançons que més bon rotllo ens donen és aquesta dels Walk The Moon! Shut up and dance té un ritme d’aquells que t’enganxa ben ràpid i que no et canses mai d’escoltar-la les vegades que facin falta.

38 Ella Henderson – Ghost

Ella Henderson ha estat una de les noves veus que han aparegut al llarg d’aquest 2014 i ho ha fet amb Ghost, un tema que va ocupar el número 1 en moltes llistes, durant setmanes i que ens deixa una cantant que té molt a dir amb una veu que no deixa indiferent.

37 Els Amics de les Arts – Ja no ens passa

Aquest 2014 hem tingut nou disc d’Els Amics de les Arts, Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, un treball que el presentava una de les millors cançons del disc, Ja no ens passa, que en va ser el senzill de presentació i que evidentment havia d’estar entre les millors de l’any!

36 Lilly The Wood & The Prick (Robin Schulz remix) – Prayer in C

La sorpresa de l’any! El descobriment d’aquest DJ alemany, Robin Schulz, que li ha donat un nou aire al tema Prayer in C de Lilly Wood, però també a Waves de Mr Propz. Aquesta en qüestió, va liderar moltes setmanes la majoria de llistes internacionals i avui dia encara entra la mar de bé. Una proposa d’allò més interessant.

35 American Authors – Best day of my life

Una banda que ens recorda als Train i que vam descobrir gràcies a aquest Best day of my life, els American Authors, amb un debut d’allò més positiu a tot el món. La cançó provoca bon rotllet i s’ha de dir que la resta del disc també trobes altres perles com Luck o Believer.

34 David Guetta & Sam Martin – Lovers on the sun

Bon retorn el del DJ francès David Guetta amb Lovers on the sun, una de les cançons que com Dangerous, comparteix amb Sam Martin. Les dues cançons han triomfat molt a escala internacional i es mereixien un lloc en el millor de l’any.

33 Mazoni – La promesa

A principi d’any va arribar La promesa, el primer senzill del nou disc de Jaume Pla, Mazoni, Sacrifiqueu la princesa. Una peça que des del primer instant ens va captivar i que ens feia preveure que estàvem davant d’un disc sensacional. I així va ser.

32 Sheppard – Geronimo

Des d’Austràlia ens arriben els Sheppard, una formació que tot i que fa 5 anys es dediquen a la música, no ha estat fins ara que han triomfat. La cançó Geronimo és d’aquelles 100% addictives. Quan l’escoltes necessites tornar-ho a fer. Esperem que no estiguem davant d’una banda “one-hit wonder”.

31 Taylor Swift – Shake it off

Taylor Swift s’ha convertit en l’artista que més ha venut aquest 2014, gràcies al seu nou disc 1989. En aquest nou disc deixa de banda el country i s’apropa més a sons més pop. El primer senzill és aquest Shake it off, que tants bons resultats li han reportat.

30 Weezer – Back to the shack

La banda de Rivers Cuomo ha tornat aquest any amb nou treball i allà dins vam poder-hi escoltar aquesta gran cançó anomenada Back to the shack, que ens va atrapar des del primer moment.
Potser no ens trobem davant del millor disc del grup, però algunes de les cançons són d’allò més recomanables.

29 Maroon 5 – Maps

Bon any per Maroon 5 amb el seu cinquè disc anomenat V i amb temes com Animals o Maps, que han tornat a la banda d’Adam Levine a les primeres posicions de les llistes. Maps, estava clar des de la primera vegada que l’escoltaves, que es tornaria un èxit assegurat. La fórmula segueix funcionant.

28 The Black Keys – Fever

Un altre retorn esperat per aquest any ha estat el de The Black Keys. Han demostrat molt amb aquest tema, Fever, que ens va enganxar ben ràpid, potser no al nivell de Lonely Boy, però és un tema que es mereix sortir en aquest resum musical del 2014.

27 Oques Grasses – Sexy

Una de les bandes que més ens estimem i que han tornat amb Digue-n’hi com vulguis, un disc format per grans cançons, una de les quals aquest Sexy, amb un vídeo espectacular i que ens encanta! I ja avisem, que no serà l’única cançó del grup en aquest resum…
26 Coldplay – Magic

La banda de Chris Martin va publicar un disc anomenat Ghost Stories, que com els mateixos membres del grup van dir, era com un experiment. Tot i això, el primer tema, Magic, va captivar-nos i aquí el tenim, com una de les grans cançons de 2014. Però com amb Oques Grasses, ja podem dir que repetiran a la llista…