Marc Giró acaba de guanyar el Premi Ondas gràcies al seu programa de TVE “Late Xou”, que primer es va emetre pel circuït català i que actualment es pot veure per a tot l’estat espanyol.

Curiosament aquesta entrevista estava ja tancada abans que el Marc guanyés el premi i per tant ha estat d’allò més oportuna la conversa amb el popular presentador i escriptor.

Ens ha explicat que des de que té el premi s’ha tornat millor persona del que ja era. Té moltes ganes de donar les gràcies i ha notat que companys de feina i persones amb les quals ha treballat s’han alegrat moltíssim. També ha afegit que no es pensava que guanyar l’Ondas seria tan reconfortant.

- Publicitat -

A RAC1 van rebre’l amb aplaudiments després de guanyar el premi i ara demana que cada dia l’aplaudeixin.

També hem parlat del seu programa de RAC1 “Vostè primer”, que defineix com una mescla de jarana i tinglado, que està molt a gust fent-lo cada dia i fins i tot ha proposat fer-lo en cap de setmana.

Ens ha explicat que no té un grup de Whatsapp amb els seus companys del programa “Les 1000 i una”, de TV3, però es tenen apreci sincer, sense anar més lluny ell està casat amb en Santi Villas, que també sortia al programa.