Aquest mes d’agost hem anat fins als estudis de Ràdio Capital de l’Empordà, situats a Palafrugell, per parlar amb l’impulsor d’aquesta emissora, en Miquel Curanta, que a part d’això acumula un currículum professional d’allò més interessant. Ha treballat a mitjans com Els 40, Grup Flaix, Cadena SER, o la desapareguda Ona Catalana entre altres. També ha estat director del club de cultura TresC, així com de l’ICEC (fins el novembre de l’any passat).

Hem volgut parlar de la ràdio, amb una de les persones més ben valorades i considerades pels professionals del mitjà. D’on venim, el que s’està fent ara aquí, però també fora i com veu la ràdio d’aquí a uns anys.

També hem parlat de la ràdio visual, que precisament a Ràdio Capital aposten fortament, amb uns estudis equipats des del primer dia amb moltes càmeres, per oferir en diferents formats i canals tots els seus continguts.

- Publicitat -

Com a gestor cultural també hem aprofitat per fer una pinzellada al moment que viu la cultura catalana.

Així mateix, hem parlat de música en directe, del preu dels concerts, dels negocis que hi ha darrere el món de la música, de la revenda…

Ens ha explicat el què li ve de gust fer en el futur, amb una clara aposta pel seu “fill gran” que és Ràdio Capital.