Aquesta setmana hem anat fins a RAC1 per parlar amb Jordi Basté el presentador d’El Món a RAC1, el programa que lidera la ràdio d’aquest país des de fa una colla d’anys.

En Basté és un home molt ocupat i no acostuma a concedir entrevistes a mitjans de comunicació, encara menys quan no ha de fer promo d’algun llibre o programa que hagi de presentar. Per tant abans de res ens sentim molt feliços de la conversa que hem mantingut amb el periodista.

Després de 6 hores d’antena hem parlat del seu futur, de les il·lusions que té, de com porta això de presentar el programa líder, de les entrevistes que realitza. Hem volgut saber com afronta quan algun polític li menteix a la cara. Ens ha dit que molts d’ells van amb por i amb el fre de mà posat i al final no diuen res i és molt avorrit parlar amb ells i elles.

- Publicitat -

També ens ha explicat el moment que la xarxa havia dit que l’havien matat i que havien trobat el seu cadàver. I és no sempre se’n fa un bon ús de xarxes socials com Twitter. Explica que a vegades contesta a algun dels trols o usuaris que només tenen discurs d’odi, però que prefereix no fer-ho.

Hem parlat del seu pas pel programa de TV3 Nexes, al costat de Mònica Terribas. Explica que no va funcionar i que ell en té bona part de culpa, així com de la dura competència que hi havia llavors.

Per acabar també ha comentat que està treballant en un nou llibre, tot està molt embrionari i aquest estiu espera poder continuar amb aquesta nova aventura editorial.

A continuació aquesta nova entrevista A Primera Fila. Volem agrair a Jordi Ramos la seva amabilitat i a Jordi Basté per concedir-nos una entrevista, quan com hem comentat anteriorment és un fet molt poc habitual i reservat únicament a estudiants.