Hem anat fins a TV3 per continuar el nostre cicle d’entrevistes A Primera Fila, amb persones que ens agrada com treballen. Hem estat parlant amb en Toni Soler, creador de formats com Polònia i Està Passant o impulsor de la productora Minoria Absoluta.

En Toni també ha escrit una quinzena de llibres, ha fet ràdio, escriu articles al Diari Ara (on per cert ens ha explicat que gaudeix molt fent-los) i amb la seva productora s’han encarregat de projectes molt exitosos.

Hem volgut repassar una mica la seva trajectòria, tenint en compte que ho hem fet abans de l’assaig general del seu programa diari Està Passant, per tant no teníem molt temps.

- Publicitat -

Ens ha explicat que vol dedicar més temps a la seva productora, en detriment de l’Està Passant, que tal com ha passat amb el Polònia, podria seguir sense ell al capdavant.

Vol viure tranquil sense haver de rebre querelles, tot plegat li fa molta mandra, però ens explica que no deixarà que vencin i seguiran fent l’humor de la mateixa manera.

També hem parlat de les xarxes socials, especialment del Twitter, on a vegades l’anonimat permet que algunes persones facin comentaris insultants i sense respecte. Ell prefereix quedar-se amb l’altra part de la xarxa, els comentaris enginyosos i la gent que té gràcia comunicant.