Carles Cuní ha estat una de les veus més importants a la meva vida, just en l’època que presentava “La nit dels ignorants”, a Catalunya Ràdio. Allà va ser on em vaig enamorar del mitjà i a partir d’aquí vaig tenir clar que jo també volia fer ràdio.

Per això avui ha estat tan especial poder parlar una estona amb ell. Hem parlat dels seus inicis, que ni de bon tros estaven lligats a la ràdio, també ens ha parlat del fet que ell és el germà de Josep Cuní i que a casa seva s’escoltava a en Josep a la ràdio, mentre que per ell la ràdio no ha estat com passa amb alguns locutors un enamorament i una passió, més aviat una relació professional.

També ens ha explicat que no portava molt bé el fet de treballar tantes hores, haver d’entrar a la mateixa hora i fer-ho cada dia.

- Publicitat -

Des de 1992 dirigeix Flaix FM (dos anys més tard arribaria Flaixbac). Hem parlat del pes que han tingut i tenen les dues emissores al país, com són un referent per la gent jove i com aconsegueixen que tots els locutors que entren al grup acabin impregnant el so i l’estil Flaix.

Com que en Carles és un home de ràdio (ni que sigui professionalment) aquesta entrevista ha estat només amb la veu com a protagonista.